28 czerwca był wyjątkowo „gorącym” dniem dla śródziemnomorskiego konceptu kulinarnego „Lavanti Restaurant & Cocktail Bar”. Tego dnia bowiem odbyło się spotkanie najbardziej wymagających i znających się na kuchni oraz koktajlach blogerów kulinarnych oraz przedstawicieli prasy branżowej i warszawskiej.
Prawdziwy test dla nowo otwartego miejsca został zaliczony!
Lavanti to nowy, interesujący i niewątpliwie smakowity punkt na kulinarnej mapie Warszawy. Usytuowany przy ulicy Grzybowskiej 5, w rejonie miasta, który staje się coraz bardziej popularny wsród stolicznych bywalców. Duszą tego wyjątkowego konceptu jest łączenie tradycyjnych śródziemnomorskich smaków z polskimi, wysokiej jakości składnikami.
Goście mogli spróbować doskonałych koktajli, którymi szczyci się to miejsce, jak również przysmaków kuchni europejskiej, w których wykorzystano miejscowe produkty… I przekonać się, że takie połączenia nadają im niepowtarzalnego charakteru.
Wśród przybyłych pojawili się między innymi przedstawiciele Food & Kitchen, KUKBUK, Warsaw Insider, Going App, Warsaw in Your Pocket, a także znakomici blogerzy Liza Taste, Jem w Wawie, Głodny Świata, Crust & Dust, Have a Bite, Głodna Dorota czy Warszawski Smak.
fot. materiały prasowe