Czy może być coś lepszego niż smak i aromat delikatnych białych brzoskwiń, w połączeniu z orzeźwiającym winem musującym? Te dwa wyjątkowe składniki zainspirowały barmana ze słynnego weneckiego baru, do stworzenia wyjątkowego owocowego koktajlu z bąbelkami. We Włoszech Bellini szybko stało się kultowe, a dzięki włoskiej winnicy Canella, która rozwinęła jego produkcję, jest teraz znane i lubiane również na całym świecie. Koniecznie spróbuj pysznego Bellini i przekonaj się, jak smakuje LA DOLCE VITA!

Witamy markę Bellini w III edycji Plebiscytu Influencer’s TOP2020.
Bąbelki bardzo intrygują nasze jury.

Bellini Canella


Kultowe Bellini to wyjątkowe połączenie pysznego musu brzoskwiniowego, wytrawnego wina musującego i odrobiny soku z dzikich malin, dla pięknego koloru. To właśnie naturalne składniki oraz dbałość Canelli o najdrobniejszy szczegół, sprawiają, że Bellini smakuje tak wspaniale. W butelce zostaje zamknięte tylko to, co najlepsze – bez dodatku cukru i konserwantów. Nic dziwnego, że Bellini docenili barmani i sommelierzy na całym świecie.

Tylko naturalne składniki

Koktajle Canella nie zawierają sztucznych barwników i konserwantów, a ich słodycz pochodzi wyłącznie z natury. Są również niskokaloryczne, dlatego można cieszysz się ich smakiem bez żadnych wyrzutów sumienia.

70 lat tradycji

Sekret doskonałego musującego wina, z którego powstają koktajle Canelli, to rodzinna pasja, ponad 70-letnia tradycja winiarska i dbałość o najdrobniejszy szczegół, na każdym etapie produkcji. W połączeniu z pysznymi, dojrzałymi owocami, smakuje po prostu wyśmienicie!

100% brzoskwinia 

Pyszny koktajl Bellini tworzonyjest wyłącznie z najlepszych, zbieranych ręcznie owoców, dojrzewających w gorącym słońcu Italii. To właśnie dzięki dojrzałym brzoskwiniom Maria Bianca, uprawianym na terenie własnej posiadłości w regionie Veneto, Bellini zawdzięcza swoją subtelną słodycz i naturalny smak.

Doskonałe na wiele okazji:

 jako aperitif, do brunchu, lunchu i kolacji

 na przyjęcia tarasowe, ogrodowe, pikniki

 na plażę i żaglówkę

 na wesela i „„poprawiny”

 jako dodatek do deserów lub zamiast deseru

 zawsze gdy świętujemy i celebrujemy ważne chwile

Zaleca się:

 Mocno wstrząsnąć, żeby poruszyć naturalne osady

 Odczekać przed otwarciem, żeby nie „wybuchło”

Pić zawsze mocno schłodzone !

 W małych butelkach podawać zawsze ze słomką

Produkty są dostępne na stronie internetowej http://www.bellinicanella.pl/ oraz w sklepach specjalistycznychhttp://www.bellinicanella.pl/#kupic

Artykuł powstał we współpracy z marką Bellini