Goplant – “roślinne mięso”, które smakiem, konsystencją i wyglądem do złudzenia przypomina swoje odpowiedniki pochodzenia zwierzęcego. “Zamiast wołowiny” i “zamiast kurczaka” świetnie sprawdzają się we wszystkich tradycyjnych daniach, w których wykorzystuje się mięso. Po zamarynowaniu, usmażeniu lub zgrillowaniu zyskują charakteru i konkretnego smaku.
Goplant – zamiast wołowiny – Produkt 100% roślinny, do złudzenia przypomina mieloną wołowinę.
Dzięki białkom soi i pszenicy oraz ekstraktom z roślin ma odpowiednią konsystencję i smak. W formie burgerów smaży i grilluje się dokładnie tak, jak mięso!
Zgrillowany kotlet w środku jest soczysty, a z zewnątrz chrupiący. Możesz zrobić z niego też tradycyjne kotlety mielone, według własnej receptury. Rozdrobniona forma z powodzeniem zastąpi mięso mielone w takich daniach jak spaghetti, chilli con carne ne i innych, w których używa się tradycyjnego mięsa.
Goplant – zamiast kurczaka – Produkt 100% roślinny, do złudzenia przypomina kawałki piersi kurczaka.
Dzięki teksturowanej soi, ma włóknistą strukturę i wspaniale rumieni się pod wpływem temperatury, zyskując pyszną, lekko chrupiącą skórkę. Idealnie sprawdzi się w daniach kuchni azjatyckiej, hinduskiej, meksykańskiej oraz jako dodatek do kanapek, makaronów czy sałatek. Pyszny też w wersji ‘deep fried’ a’la KFC lub wolno pieczony w marynacie a’la ‘pulled pork’.